hovenier

 

Welkom

 

Welkom bij BRINKWOOD hovenier, een heel breed vak waar meerdere werkzaamheden onder vallen.

Sierstraatwerk, hagen kippen, gras maaien, pergola's bouwen, overkappingen bouwen, vijvers maken  en onkruid wieden om er maar een paar te noemen.

Inmiddels staat BRINKWOOD voor meer dan 15 jaar all Round ervaring  in het hoveniersvak, dat betekend dat we weten hoe we een tuin aan moeten leggen, maar ook weten we hoe we deze moeten onderhouden.

Kennis van planten, materialen en werkwijzen zijn gedurende 15 jaar opgedaan, wat resulteert in een duidelijke visie over wat kwaliteit is en wat niet, een hele belangrijke waar wij ons ook echt onderscheiden van de rest! Kwaliteit valt niet alleen op door werkzaamheden, maar ook door ons overleg gedurende de klus.

Het liefst hebben wij dat U, de klant ook thuis bent zodat wij gedurende de klus problemen kunnen bespreken die onverwacht voorkomen of suggesties die wij voor uw tuin hebben voor een verbetering van uw tuinbeleving.

 

Een aantal impressies zijn toegevoegd zodat U een beeld kunt schetsen van de graad van kwaliteit die U mag verwachten op het moment dat je door ons uw klus laat uitvoeren.

 

Mocht U een vraag hebben of wilt U een afspraak maken dan staan wij U graag te woord door middel van een telefoontje of een mailtje.

 

Vriendelijke groet,

 

Arne van den Brink/BRINKWOOD


Impressies aanleg

Een paar impressies van een aangelegde tuin in Epe, meer foto's zullen spoedig volgen!