te bestellen

 

Ons kanon, een robuuste.... (wacht gebruiken we dit woord.. nee)...  dikke vette tafel van eikenhout en een stalen onderstel waar we de balans tussen lomp en subtiel hebben proberen op te zoeken! Door te werken met breed plat staal als poten en kleinere ijzeren kokers om er een subtiele twist aan te geven!

Deze staat in voorraad, maar is ook te bestellen in elke gewilde lengte/breedte/kleur of houtsoort! Met een rechte kant, maar tevens ook met een natuurlijke zijkant!

De kosten voor deze tafel zoals hij hier in de foto staat bedragen €1500,- inclusief btw.Deze beachy tafel is een must buy voor elke lichte ruimte met een frisse uitstraling! het tafelblad word gekenmerkt door noesten, rustiek dus! Maar met een beetje fantasie lijken de noesten meer op planeten!

190cm lang 100 cm breed en heeft een bladdikte van 50mm.

Het gebruikte hout komt uit eerbeek, en is afkomstig van een nordmanspar die ooit 30 meter hoog was en bovenop een bungalow is gevallen.

ook dit hout heeft een droging gehad van 2,5 jaar en is daarna verwerkt tot tafel, staat in drie lagen matte lak zodat het lijkt dat de tafel geen bewerking heeft gehad, dus niet glimt, en heeft een ijzeren gepoedercoat onderstel!

stevig en duurzaam dus!

Ook deze tafel is te bestellen in elke gewilde lengte, breedte en kleur!

 

De kosten voor de tafel zoals in deze foto bedragen €1200,- inclusief btw.

(afhankelijk van houtsoort, grootte en afwerking, dus lak of olie word de prijs bepaald)


Onze barkruk!

Ons eigen design.... we wouden out of the box!

Zoals je hem hier ziet is hij niet gepoedercoat, maar dat is dus ook mogelijk, en er is dus de mogelijkheid er elke twist aan te geven die je maar wilt! Dus welke kleur de hoofdtint van jouw huis ook is, daar is er de mogelijkheid de kleur poedercoat op aan te passen, of als je gewoon houdt van industrieel dan laat je hem zo!

Op het prijskaartje wat aan deze kruk hangt staat €195,- inclusief btw