Lifestyle&filosofie

Hangloose

 

Want yess, waar wij meubels maken om heerlijk hard op, of aan te chillen worden er ook nog andere dingen ondernomen dan alleen high on our own supply worden!

Want zoals je op de foto hiernaast zien doen we ook nog dingen op het water, of in de lucht! Wakeboarden is hetgeen waar we adrenaline vandaan halen maar waar we ook de swichoff knop vinden om even buiten het zakelijke te treden, ons hoofd leeg kunnen maken om de ruimte die er dan ontstaat op te vullen met nieuwe ideeën voor nieuwe meubles/projecten, om zo eigenlijk onze rust die we vinden te vertalen in iets nieuws/tastbaars!

 

Alles wat daarbij komt kijken is misschien wel het perfectbeeld wat je de hele zomer lang zou willen doen, wakeboarden, aan het water zijn, in het water zijn om daarna in de avond een kampvuurtje te maken waar we dan omheen zitten en onze gedachten in het vuur gooien.

Toch zit ook aan het hele wakeboarden een professioneel verhaal, want nadat er in het verleden veel wedstrijden zijn verreden, de een winnend afgesloten en de ander afsluitend met een paar blauwe plekken en een deuk in ons ego, is er een nieuwe uitdaging en ben ik assistent bondscoach binnen de wakeboardsport!

En dit is kicke! Erg kicke! Het gaat erom wat voor voorbeeld dat je de boarders binnen het team geeft, en ondanks dat het een individuele sport is weten we op dit moment een hecht team te vormen waar iedereen er voor iedereen is!

Ook dit vertaalt zich naar meubels toe, want er is een drive, een drive iets moois te willen maken en neer te willen zetten, in overleg en waar ruimte is voor alle gedachten met een overzichtelijke blik van expertise.

 

Sport

 

Het liefst elke ochtend maak ik een half uur vrij om te sporten!  belangrijk om de dag goed te beginnen met een endorfineboost! zo goed mogelijk proberen te eten en daarin ook te denken aan ons moeder aarde! En daarin draait het om discipline naar onszelf en indirect dus ook weer naar onze klanten!

 

 

Etisch

 

Verantwoordelijkheid, dat is iets wat ieder individu heeft als het gaat om het zorgen voor deze planeet. 

Zelf zijn wij hiervan heel erg doordrongen, elke actie door ons aardbewoners komt met een gevolg, en elke actie die we ondernemen heeft een stempel op deze aardkloot!

Vanuit ons gevoel willen we dit stempel zo positief mogelijk laten zijn! En dat heeft te maken met het zorgen voor deze planeet!

Wat we graag willen is ''verbinden'' 

Yess, we maken tafels(en andere meubels), maar achter het maken van een tafel zit voor ons nog een hele andere filosofie! En die is dat we willen verbinden! 

Aan een tafel worden bijvoorbeeld contracten getekend, aan een tafel word gegeten, er word gepraat en er word gelachen en gehuild, aan een tafel heeft een ieder zijn eigen persoonlijke en veilige ruimte/plek, waar zelfs als je je niet op je gemak voelt bij iets of iemand de tafel ervoor zorgt dat er een veilige ruimte tussen jou en de andere persoon is!

De ruimte die we tafel noemen vullen we vaak op met eten, met drinken, die dingen die wij als mens nodig hebben om onszelf in leven te houden, goede dingen dus, en misschien mag dit dan wat diep gaan, maar dit is het persoonlijke gevoel wat erachter zit als je een tafel of meubel van BRINKWOOD koopt! Het gevoel van verbinding!