living

vragen? mail ons
Onze cabletable bij jou in huis vanaf €2500,-

Historie

 

Achter bijna elk gemaakt meubel schuilt een verhaal, alleen al qua hout!

Het hout wat we gebruiken is bijna altijd door onszelf gezaagd en gedroogd, heeft op de meest mooie plekken gestaan, en waar we de boom wegzagen is er vaak het praatje met de eigenaar over de historie van de plek, een mooie toevoeging, en een fijne gedachte ook geen hout te hoeven kopen bij een handelaar die het uit een ver land haalt.

De oorsprong vinden we dus belangrijk, en het verhaal dus ook achter het meubel, omdat dat alleen al iets is wat verbind en een fijne gedachte bij ons, en ook bij jou kan oproepen!

 

Verbinden

 

Yess, we maken tafels(en andere meubels), maar achter het maken van een tafel zit voor ons nog een hele andere filosofie! En die is dat we willen verbinden! 

Aan een tafel worden bijvoorbeeld contracten getekend, aan een tafel word gegeten, er word gepraat en er word gelachen en gehuild, aan een tafel heeft een ieder zijn eigen persoonlijke en veilige ruimte, waar zelfs als je je niet op je gemak voelt bij iets of iemand de tafel ervoor zorgt dat er een veilige ruimte tussen jou en de andere persoon is!

De ruimte die we tafel noemen vullen we vaak op met eten, met drinken, die dingen die wij als mens nodig hebben om onszelf in leven te houden, goede dingen dus, en misschien mag dit dan wat diep gaan, maar dit is het persoonlijke gevoel wat erachter zit als je een tafel of meubel van BRINKWOOD koopt! Het gevoel van verbinding!

 

Onder het kopje BOOMVERZORGING kan je ook een stukje vinden over de "dienst" die wij als het gaat om bomen kappen en die tot Uw eigen meubel  maken leveren.

 

Ook leveren wij meubels op aanvraag en naar uw eigen idee, dus mocht U een idee hebben of daarover willen sparren, en de mogelijkheden daarbinnen willen weten, dan vind U onze contactgegevens onder het kopje CONTACT 

Het sparren hierover is een fijn iets omdat het ons inzicht  en een blik geeft op wat jouw wensen zijn en wat jou aanspreekt, waar wij dan weer op in kunnen haken voor eventuele veranderingen om zo te komen tot een ontwerp en offerte.

 

Mocht U een vraag hebben of wilt u een afspraak maken dan staan we jou graag te woord door middel van een telefoontje of een mailtje.

 

Vriendelijke groet,

 

Arne van den Brink/BRINKWOOD